Ons leerlingvolgsysteem

Magister

Magister is het leerlingvolgsysteem van onze school. Door online in te loggen kunnen ouders, verzorgers en leerlingen onder andere het rooster en de behaalde cijfers van de leerling bekijken.

Dit is een link naar magister

Hulp bij Magister

Niet bekend met Magister? Bekijk dan de verschillende instructievideo’s of bekijk de handleiding.

Ziekmelden via Magister

U kunt als ouder uw kind via Magister ziekmelden. Meer informatie vindt u in de handleiding ziekmelden.

Privacy in Magister

Op het Montaigne Lyceum vinden wij de privacy van onze leerlingen erg belangrijk.
Om deze reden is sinds 9 maart een nieuwe functie beschikbaar in Magister. Deze nieuwe functie heet ‘toestemmingen’. Hiermee houden leerlingen of ouder/verzorger alle rechten over de eigen privacy.
Op het moment dat de leerling 16 wordt komen de gemaakte keuzes te vervallen. Vanaf 16 jaar heeft de leerling zelf de rechten om de keuzes te maken.
De gemaakte keuzes kunnen te allen tijde worden gewijzigd.