Digitale leeromgeving

Chromebooks

Leerlingen maken steeds meer gebruik van de digitale leeromgeving. De mogelijkheden om lessen digitaal te ondersteunen of te verlevendigen nemen toe.  Het is een voordeel als leerlingen makkelijk toegang hebben tot Word, Excel of het internet. Daarom werken we met Chromebooks. Deze kunt u als ouder voordelig aanschaffen via de school.

Bestellen Chromebooks

Via Smart2scool kunt u een Chromebook aanschaffen. Het is belangrijk om bij de bestelling het leerlingnummer en de klas van uw kind door te geven. De levertijd bedraagt ongeveer 3 à 4 werkdagen.

Heeft u vragen over de Chromebooks? Neem dan contact op met Stefan Stad, via s.stad@montaignelyceum.nl

Schadeafhandeling

Buy It Direct wil de eventuele schadeafhandeling verder optimaliseren en heeft voor het Montaigne Lyceum een eigen garantieportal in het leven geroepen. Hieronder vindt u de gegevens voor deze portal:

Garantieportal
Gebruikersnaam: GarantieMON