Montaigne Feestcommissie

Montaigne Feestcommissie (MFC)

Feesten kunnen we goed op het Montaigne Lyceum! De Montaigne Feestcommissie organiseert drie keer per jaar een schoolfeest. Dit doen we met en voor elkaar, want de commissie bestaat uit docenten en leerlingen.
Voor eerste- en tweedejaars leerlingen is er aan het eind van de eerste schoolweek een feest op school. In december is het kerstgala voor leerlingen vanaf klas vier. En aan het einde van het schooljaar is er een feest voor alle leerlingen, op een locatie buiten school.

Volg de Montaigne Feestcommissie ook op Instagram: https://www.instagram.com/mlfeestcommissie/

Regels tijdens schoolfeesten

Waar de school niet verantwoordelijk voor is

Sommige leerlingen vertellen thuis dat ze naar het schoolfeest gaan, maar gaan dan ergens anders naartoe. Ook zijn er leerlingen die wel op het schoolfeest komen, maar na korte tijd weggaan om met hun vrienden een feestje te bouwen. Uiteraard kan de school hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen. Bij vragen hierover kunt u terecht bij de mentor, coach of afdelingsleider van uw kind.