Spreekbuis voor leerlingen

Leerlingenraad

De leerlingenraad is er voor alle leerlingen van onze school. Zijn er problemen? Dan bespreekt de leerlingenraad dit met de schoolleiding en zoekt naar een oplossing. Heb je een opmerking en/of probleem, en denk je dat de leerlingenraad je kan helpen? Stuur ons dan een mail.

Leden van de leerlingenraad

Volg de leerlingenraad ook op Instagram https://www.instagram.com/leerlingenraad_montaignelyceum/

Leerlingstatuut

Het leerlingstatuut is een overzicht van de rechten en plichten van een leerling. Het leerlingstatuut biedt de mogelijkheid de rechtspositie van leerlingen te verduidelijken en te verbeteren. Het statuut werkt op drie manieren: probleemvoorkomend, probleemoplossend en willekeur uitsluitend. Het leerlingstatuut is een overzicht van de rechten en plichten van een leerling. Het leerlingstatuut biedt de mogelijkheid de rechtspositie van leerlingen te verduidelijken en te verbeteren. Het statuut werkt op drie manieren: probleemvoorkomend, probleemoplossend en willekeur uitsluitend.