Vloeiend Engels praten

Cambridge Engels

Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een groot voordeel bij vervolgstudies en toekomstige banen. In de onderbouw is Cambridge Engels daarom een vast onderdeel van het lesprogramma en in de bovenbouw kun je ervoor kiezen. In de klas wordt uitsluitend Engels gesproken. Cambridge Engels kan worden afgesloten met een landelijk examen op verschillende niveaus. Het diploma van het hoogste niveau geeft rechtstreeks toegang tot een Engelstalige universiteit in het buitenland.

Een 4vwo-leerling vertelt haar persoonlijke verhaal over hoe de Engelse taal je positie in de toekomst kan versterken.

Kosten

De lessen Cambridge Engels zijn gratis. Aan de excursies, studentenuitwisseling en het Cambridge-examen zijn wel kosten verbonden.