Montaigne leerlingen voeren actie met de Missie 538 voor de Voedselbank

MAATSCHAPPELIJKE STAGE EN STEUN DE VOEDSELBANK MET TEAM MONTAIGNE!

In de week voor de kerstvakantie zijn de leerlingen uit 4VMBO hun maatschappelijke stage begonnen bij onder andere het Leger des Heils, de Voedselbank, Kringloop, sportverenigingen, jongerenwerk etc. In deze week stond “elkaar helpen en iets voor een ander betekenen” centraal!

Vijf leerlingen zijn 14 december gestart aan de ‘Missie 538 voor de VOEDSELBANK’! Door de nieuwe maatregelen hebben de leerlingen dit alleen die maandag en dinsdag op school kunnen doen. Gelukkig al met veel succes!

In totaal is er via het Montaigne Lyceum voor de Voedselbank € 3.450,= gedoneerd. Dat zijn 690 voedselpakketten die wij aan de voedselbank kunnen geven! 690 gezinnen blij! Super!

U kunt nog steeds doneren voor het “Team Montaigne” en u helpt daarmee iemand aan een voedselpakket voor de Kerst! Het geld wordt direct bij 538 gestort voor de voedselbank.
Doneren kan via de link: https://www.missie538.nl/team/team-montaigne/doneren

Helpt u ons én de Voedselbank ook? Alvast bedankt!

Hele fijne feestdagen en een super en gezond 2021 gewenst!

Namens Rachel, Salma, Selma, Marouan en Fallujah uit 4VMBO Kader!

16 dec 2020

22 mrt 2021

Wiskundetoppers op het Montaigne Lyceum

Nieuws

17 mrt 2021

Montaigne leerlingen gaan massaal naar de stembus

De uitslag van de scholierenverkiezingen is bekend!Afgelopen week hebben in totaal 943 leerlingen gestemd tijdens de eerste scholierenverkiezingen van onze school.In de aula op ...

Nieuws

17 feb 2021

Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 februari een verrassingsbezoek gebracht aan het Montaigne Lyceum. De koning wilde zich door leerlingen en docenten laten informeren ...

Nieuws