Montaigne meiden winnen wiskunde A-lympiade 2019-2020

In deze tijd van minder leuke berichten hebben wij heel goed nieuws over de uitslag van de wiskunde A-lympiade die eind maart gehouden is.
Montaigne leerlingen Renske Wien, Nienke van der Aar en Laura van Santen wisten, samen met ‘Herten’ de eerste plaats te veroveren.

De jury schreef het volgende in het juryrapport:
“Een buitengewoon prettig leesbaar verslag, waarbij het zelf ontworpen spel niet alleen zeer interessant maar ook leuk om te spelen is. De verschillende spelen zijn op basis van spelresultaten statistisch geanalyseerd – door theoretische kansen in het verhaal te betrekken was dit werkstuk nog sterker geweest. De uitleg van conclusies en berekeningen is zeer duidelijk, en de keuze om met proefspelers te werken bij het onderzoek pakt goed uit.
Al met al een werkstuk dat het warad is om (gedeeld) winnaar te zijn van deze Alympiade-finale”.

Een mooi bericht om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd.

22 apr 2020

16 jul 2021

Félicitations

Nieuws

17 jun 2021

VMBO KADER: 100% GESLAAGD!

Wat begon als een spannende dag voor de Montaigne examenkandidaten en docenten van vmbo kader eindigde in een jubelstemming: alle leerlingen geslaagd! Een 100% ...

Nieuws

11 jun 2021

Feest voor de geslaagden

Donderdag 10 juni was een spannende dag voor de examenleerlingen van mavo, havo en vwo. Die dag hoorden zij of zij geslaagd waren. Voor ...

Nieuws