Masterclass weer gestart

Na de herfstvakantie zijn de masterclasses op het Montaigne Lyceum weer van start gegaan.
Hieronder een kleine impressie van twee leerlingen die hebben deelgenomen aan de masterclass sport, onderdeel boksen.

Het boksen vond ik heel leuk, en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De warming up was erg zwaar, maar daardoor heb ik wel bijvoorbeeld beter leren opdrukken. Ik vond het slaan en trappen ook leuk, want je kan er je energie lekker in kwijt. De buikspieroefeningen aan het eind hielpen je weer om een beetje tot rust te komen. De trainers waren ook aardig, hielpen goed en waren erg motiverend. Ik had eigenlijk nog nooit gebokst, maar het was wel een leuke ervaring en we hebben best veel geleerd in maar 3 lessen.
Naomi Kester (M 1VB)

De warming up vond ik zwaar maar als we uiteindelijk klaar waren gingen we met bokshandschoenen slaan tegen de handschoenen die je maatje aan had.

We leerde ook drie trappen de 

We doen aan het einde buikspier oefeningen. Aan het begin en einde zeggen we ‘ouch’ dat betekent ja.
De warming up was dus zwaar maar de training zelf is wel super leuk De trappen waren ook super leuk, je kon al je agressie er uit trappen, de stoten waren ook leuk we deden allemaal verschillende opties.
Amber 1Ma

16 nov 2020

17 feb 2021

Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Nieuws

16 feb 2021

Valentijnsdag 2021

De Montaigne Feestcommissie had voor Valentijnsdag een speciale actie bedacht. Vanwege corona konden de leerlingen via een speciale website hun roos of rozen voor ...

Nieuws

15 jan 2021

Opdracht: skelet bouwen

Voor de biologieopdracht skelet tekenen/bouwen/in elkaar zetten zijn de leerlingen wel heel creatief aan de slag gegaan. Nena uit 1Hb had al een tijd ...

Nieuws