Masterclass weer gestart

Na de herfstvakantie zijn de masterclasses op het Montaigne Lyceum weer van start gegaan.
Hieronder een kleine impressie van twee leerlingen die hebben deelgenomen aan de masterclass sport, onderdeel boksen.

Het boksen vond ik heel leuk, en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De warming up was erg zwaar, maar daardoor heb ik wel bijvoorbeeld beter leren opdrukken. Ik vond het slaan en trappen ook leuk, want je kan er je energie lekker in kwijt. De buikspieroefeningen aan het eind hielpen je weer om een beetje tot rust te komen. De trainers waren ook aardig, hielpen goed en waren erg motiverend. Ik had eigenlijk nog nooit gebokst, maar het was wel een leuke ervaring en we hebben best veel geleerd in maar 3 lessen.
Naomi Kester (M 1VB)

De warming up vond ik zwaar maar als we uiteindelijk klaar waren gingen we met bokshandschoenen slaan tegen de handschoenen die je maatje aan had.

We leerde ook drie trappen de 

We doen aan het einde buikspier oefeningen. Aan het begin en einde zeggen we ‘ouch’ dat betekent ja.
De warming up was dus zwaar maar de training zelf is wel super leuk De trappen waren ook super leuk, je kon al je agressie er uit trappen, de stoten waren ook leuk we deden allemaal verschillende opties.
Amber 1Ma

16 nov 2020

30 nov 2020

11 december: Paarse Vrijdag

Nieuws

27 nov 2020

Masterclass fotografie

De Masterclass fotografie is dit jaar gestart met zestien leerlingen. De eerste twee lessen zijn een feit. Gewapend met spiegelreflexcamera’s zijn deze toppers in ...

Nieuws

16 nov 2020

Masterclass weer gestart

Na de herfstvakantie zijn de masterclasses op het Montaigne Lyceum weer van start gegaan. Hieronder een kleine impressie van twee leerlingen die hebben deelgenomen ...

Nieuws