Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 februari een verrassingsbezoek gebracht aan het Montaigne Lyceum. De koning wilde zich door leerlingen en docenten laten informeren hoe zij de corona-periode op school ervaren. Hoe het gaat met de lessen op school, de afstand die gehouden moet worden, maar ook de online lessen.

De Koning sprak daarom met examenleerlingen uit alle leerlagen. De Koning heeft zelf natuurlijk ook ervaring als vader met 3 dochters in het middelbaar onderwijs. Ook daarom wil hij graag van leerlingen van een andere school horen hoe zij deze tweede lockdown ervaren.
Een lesbezoek mocht natuurlijk niet ontbreken. De koning bezocht een biologieles aan 4mavo-leerlingen, een wiskundeles aan 5havo leerlingen en een online Franse les aan leerlingen uit 2vwo.

Na anderhalf uur sloot koning Willem Alexander het werkbezoek af en werd hij door Renate de Vries, rector, hartelijk bedankt voor zijn bezoek.

Kijk hier voor de vlog die leerling en vlogger Leann maakte van het koninklijk bezoek.

Een kleine impressie van het bezoek van Koning Willem-Alexander (foto’s Rita van de Poel Fotografie)

17 feb 2021

17 feb 2021

Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Nieuws

16 feb 2021

Valentijnsdag 2021

De Montaigne Feestcommissie had voor Valentijnsdag een speciale actie bedacht. Vanwege corona konden de leerlingen via een speciale website hun roos of rozen voor ...

Nieuws

15 jan 2021

Opdracht: skelet bouwen

Voor de biologieopdracht skelet tekenen/bouwen/in elkaar zetten zijn de leerlingen wel heel creatief aan de slag gegaan. Nena uit 1Hb had al een tijd ...

Nieuws