Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 februari een verrassingsbezoek gebracht aan het Montaigne Lyceum. De koning wilde zich door leerlingen en docenten laten informeren hoe zij de corona-periode op school ervaren. Hoe het gaat met de lessen op school, de afstand die gehouden moet worden, maar ook de online lessen.

De Koning sprak daarom met examenleerlingen uit alle leerlagen. De Koning heeft zelf natuurlijk ook ervaring als vader met 3 dochters in het middelbaar onderwijs. Ook daarom wil hij graag van leerlingen van een andere school horen hoe zij deze tweede lockdown ervaren.
Een lesbezoek mocht natuurlijk niet ontbreken. De koning bezocht een biologieles aan 4mavo-leerlingen, een wiskundeles aan 5havo leerlingen en een online Franse les aan leerlingen uit 2vwo.

Na anderhalf uur sloot koning Willem Alexander het werkbezoek af en werd hij door Renate de Vries, rector, hartelijk bedankt voor zijn bezoek.

Kijk hier voor de vlog die leerling en vlogger Leann maakte van het koninklijk bezoek.

Een kleine impressie van het bezoek van Koning Willem-Alexander (foto’s Rita van de Poel Fotografie)

17 feb 2021

22 mrt 2021

Wiskundetoppers op het Montaigne Lyceum

Nieuws

17 mrt 2021

Montaigne leerlingen gaan massaal naar de stembus

De uitslag van de scholierenverkiezingen is bekend!Afgelopen week hebben in totaal 943 leerlingen gestemd tijdens de eerste scholierenverkiezingen van onze school.In de aula op ...

Nieuws

17 feb 2021

Koninklijk bezoek op het Montaigne Lyceum

Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 februari een verrassingsbezoek gebracht aan het Montaigne Lyceum. De koning wilde zich door leerlingen en docenten laten informeren ...

Nieuws