Van harte welkom!

Open dag

Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze open dag. Dan staat de school voor je open: de leerdomeinen natuurlijk, de kantine waar je zelf kunt proeven of de broodjes inderdaad zo lekker zijn als wij denken en nog talloze zaken meer, zie ook hieronder. We vinden het fijn als je je ouders meeneemt, maar als dat een opa of oma is, of wellicht een goede vriend(in), dan zijn jullie ook van harte welkom.

Tijdens onze open dag krijg je een goede indruk van het Montaigne Lyceum. Je kunt zelf een kijkje nemen in het leerdomein van je keuze, je kunt lesjes bijwonen, de schoolband horen, kunst maken in het atelier, proefjes doen in het laboratorium en nog veel meer. Docenten, leerlingen en mentoren staan je graag te woord om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

De open dag vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 van 10.00-14.00 uur.