Van harte welkom!

Online Open Dag op 23 januari

De besturen van de middelbare scholen in de gemeente Den Haag hebben 16 december het besluit genomen, dat de open dagen en kennismakingslesjes op middelbare scholen helaas niet door mogen gaan.

We vinden het heel jammer dat we de leerlingen van groep 8 nu niet gastvrij kunnen ontvangen in onze mooie school en kunnen laten zien hoe tof ons onderwijs er in de praktijk uitziet, hoe prettig de sfeer is en hoe toegankelijk de leraren.

Wat betekent dit besluit concreet?

Wat kan er wel?
U kunt zich samen met uw zoon of dochter inschrijven voor een persoonlijke ontmoeting van een kwartier met een van onze docenten.
Dat kan dan op onze oorspronkelijke open dag, zaterdag 23 januari. U kunt zich inschrijven via de app op onze website of via de link hieronder.

Klik hier voor het reserveren voor de online open dag

Tijdens onze digitale open dag krijg je in een vogelvlucht een goede indruk van het Montaigne Lyceum. Leerlingen van het Montaigne Lyceum nemen je mee op ontdekkingstocht door de school. Je neemt een kijkje in een leerdomein, het laboratorium, een atelier, het instructielokaal en natuurlijk de sporthal.

Voor de havo- en vwo-afdeling kunnen wij in het schooljaar 2021-2022 alle plaatsbare leerlingen met een havo advies, een havo/vwo advies of een vwo advies aannemen.

Voor alle activiteiten die op deze open dag zullen plaatsvinden zullen we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Klik hier voor een virtuele tour door het Montaigne Lyceum om met je ouders, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes en ook zelfs met opa en oma alvast een kijkje te nemen op het Montaigne Lyceum maar dan via de computer.