Alles wat je wil weten

Informatieavond

De informatieavond voor ouders vindt plaats op donderdag 23 januari 2020 vanaf 19.30 uur.

Tijdens de informatieavond voor ouders verzorgt eerst de rector een algemene inleiding over de school. Vervolgens kunt u kiezen voor een informatiebijeenkomst naar keuze, bijvoorbeeld:

Een dag uit het leven van een Montaigne leerling. Veel ouders vinden het bijzonder inzichtgevend om van ons te horen hoe een dag van een leerling er nou concreet uitziet. We laten u studiewijzers zien waar onze leerlingen mee werken, we vertellen over het portfolio, de manier waarop we leerlingen helpen zich te ontwikkelen in de richting van zelfstandigheid en kritisch denken en beantwoorden uw vragen. Deze bijeenkomst is altijd het meest populair en kunt u dus op verschillende plekken volgen.

Daarnaast hebben we nog andere bijeenkomsten, die we hieronder op een rijtje zetten.

Technisch ontwerpen
Cambridge Engels