Welkom op het Montaigne

Kennismaken en aanmelden

Een keuze maken voor een nieuwe middelbare school doe je niet zomaar. Het is logisch dat je graag rond wilt kijken en andere leerlingen wilt spreken om zo echt een gevoel te krijgen bij de school. Je kunt alleen of samen met je ouders op verschillende momenten kennismaken met het Montaigne Lyceum.

Kennismakingslesjes met de basisschool

Net als in de afgelopen jaren nodigen we de leerlingen van groep 8 uit om kennis te maken met onze school en met de manier waarop we ons onderwijs vormgeven. We willen via deze kennismakingslesjes een idee geven hoe het is om op het Montaigne Lyceum op school te zitten. We hebben een programma opgesteld waarbij leerlingen bijvoorbeeld een lesje talen volgen, of een lesje volgen in het atelier of laboratorium en/of werken in het leerdomein.

Er hoeft geen keuze te worden gemaakt uit deze lessen, er worden er op deze middag verschillende aangeboden. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur.

Aanmelden voor de kennismakingslesjes is niet meer mogelijk. Deze vonden plaats in de tweede week van januari.