Alles over ons aannamebeleid

Aannamebeleid

Grondslag/identiteit

Het Montaigne Lyceum is een interconfessionele school die alle leerlingen welkom heet.

Aangeboden schoolsoorten

Het Montaigne Lyceum heeft voor het schooljaar 2021-2022 plaats om 250 leerlingen aan te nemen.

Brugklastypeaantal plaatsenbijbehorende schooladviezen
Kader 22vmbo kader, vmbo kader/vmbo tl
Mavo 52vmbo kader/vmbo tl, vmbo tl, vmbo tl/havo
Havo 56vmbo tl/havo, havo, havo/vwo
Vwo120havo/vwo, vwo
Totaal250

Voor de havo- en vwo-afdeling kunnen wij in het schooljaar 2021-2022 alle plaatsbare leerlingen met een havo advies, een havo/vwo advies of een vwo advies aannemen.

Aanmelden

De procedure en het tijdpad voor het aanmelden op het Montaigne Lyceum zijn conform de afspraken zoals vastgelegd in de BOVO-procedure. Meer informatie hierover vindt u op www.bovohaaglanden.nl

Aanmeldtermijn

De aanmeldtermijn loopt van 13 februari tot en met 5 maart 2021.
Aanmelden op het Montaigne Lyceum kan vanaf 13 februari digitaal.
U kunt de volledig ingevulde en ondertekende formulieren scannen en mailen naar info@montaignelyceum.nl. U kunt de formulieren ook op school in de brievenbus deponeren. U ontvangt van ons een bevestiging van de aanmelding met de vervolgstappen.

Download het volledige aannamebeleid 2021-2022

Wanneer u vragen heeft over de aanmeldprocedure dan kunt u contact opnemen
met Manon Verschoor via m.verschoor@montaignelyceum.nl

Heeft u vragen over de aanmelding voor onze havo en vwo brugklassen dan kunt u contact opnemen