De 2e aanmeldronde is van 19 t/m 23 april 2021.

Het Montaigne Lyceum heeft in de 2e aanmeldronde nog plek voor leerlingen met advies mavo/havo, havo, havo/vwo of vwo.
Vanaf zaterdag 17 april 10.00 uur wordt op de website https://scholenwijzer.denhaag.nl/onderwijs/voortgezet-onderwijs/een-middelbare-school-kiezen/aanmelding-en-toelating een lijst gepubliceerd met de nog beschikbare plekken en procedure  voor de 2e aanmeldronde.

Gegevens leerling

Komt uw kind in aanmerking voor passend onderwijs?
    JaNee

Wat is uw voorkeur voor plaatsing?
    Vmbo kadermavohavovwo

Zit er al een broer of zus op het Montaigne Lyceum?
    JaNee

Bestanden bijvoegen

Velden met een * zijn verplicht

Benodigdheden:

Regio Haaglanden (leerlingen van basisscholen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk)
    Lever het Adviesformulier basisschool + Scholenvoorkeurslijst (totaal 3 pagina’s) in. Beide formulieren krijgt u van de basisschool. Vul op het scholenvoorkeurslijst minimaal 3 scholen in, meer mag ook. Let erop dat de formulieren getekend zijn door (beide) de ouder(s).

Leerlingen van buiten de regio Haaglanden
    Lever drie formulieren in: Adviesformulier basisschool + Scholenvoorkeurslijst + Formulier toestemming BOVO (zie hierboven). Let erop dat de formulieren getekend zijn door (beide) de ouder(s). Het formulier BOVO dient u extra in te vullen en ook te ondertekenen.

Opties aanmelden

Aanmelden via de website
    Via het invulformulier op deze pagina kunt u de formulieren uploaden. U krijgt daarna een bevestiging per e-mail.

Aanmelden per e-mail
    U kunt alle formulieren naar ons mailen. Stuur de formulieren volledig ingevuld en getekend retour naar info@montaignelyceum.nl Geef hierbij ook aan of er een broer of zus op het Montaigne Lyceum zit. In dat geval krijgt de leerling voorrang bij plaatsing.

Opsturen per post
    Stuur de formulieren naar ons per post. Geef hierbij ook aan of er een broer of zus op het Montaigne Lyceum zit. In dat geval krijgt de leerling voorrang bij plaatsing.

Montaigne Lyceum – Afdeling Administratie
    Kiekendiefstraat 25
    2496 RP DEN HAAG

Aanmelding deponeren in de brievenbus
    U kunt de volledig ingevulde en ondertekende formulieren van zaterdag 13 februari tot en met vrijdag 5 maart in de brievenbus van het Montaigne Lyceum deponeren. Via de mail ontvangt u een bevestiging.

Vervolg aanmeldingen

Als wij de aanmelding hebben ontvangen, worden de gegevens door ons ingevoerd in Onderwijs Transparant. Vanuit Onderwijs Transparant krijgt u vervolgens een bevestigingsmail van uw aanmelding. Tijdens de aanmeld- en behandelperiode mogen we geen mededelingen doen over de plaatsing van uw zoon/dochter. Vervolgens wordt u door de BOVO geïnformeerd of uw zoon/dochter geplaatst is op het Montaigne Lyceum.

Hulp nodig?

Voor vragen of hulp bij het aanmelden van leerlingen kunt u ons altijd contact met ons opnemen via info@montaignelyceum.nl of op het telefoonnummer 015 – 361 91 40. Wij helpen u graag.

Regionale afspraak overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs
    De procedure en het tijdpad voor het aanmelden op het Montaigne Lyceum zijn conform de afspraken zoals vastgelegd in de BOVO-procedure. Meer informatie hierover vindt u op www.bovohaaglanden.nl