Nodig voor aanmelding

Nodig voor aanmelding

Leerlingen uit de regio Den Haag

Van de basisschool krijgt u een aanmeldformulier (voorblad en formulier ter ondertekening) en een schoolkeuzeformulier. Deze formulieren zijn ook nodig bij de aanmelding en dient u dan ook mee te nemen. Kopie van ID kaart of paspoort van de leerling, in verband met controle burgerservicenummer (BSN).

Leerlingen die niet in Den Haag wonen (maar bijvoorbeeld in Delft, Voorburg of Pijnacker/Nootdorp)

U krijgt van de basisschool een adviesformulier met een unieke aanmeldcode. Deze dient u mee te nemen naar de aanmelding. Wij hebben voor u een schoolkeuzeformulier zodat u meerdere Haagse scholen kunt opgeven indien u dat wilt.  Indien uw basisschool niet met een unieke aanmeldcode werkt dan heeft u het schooladviesformulier nodig en het onderwijskundig rapport (voor zover in bezit). Kopie van ID kaart of paspoort van de leerling, in verband met controle burgerservicenummer (BSN)

Hoe werkt het?

U ondertekent het aanmeldformulier. De gegevens worden door ons ingevoerd in Onderwijs Transparant. Vanuit Onderwijs Transparant krijgt u vervolgens een bevestigingsmail van uw aanmelding.

Bericht over toelating

Gedurende de aanmeld- en behandelperiode mogen we geen mededelingen doen over de plaatsing van uw zoon/dochter. Vervolgens wordt u door de BOVO geïnformeerd of uw zoon/dochter geplaatst is op het Montaigne Lyceum.

Vervolg

Alle geplaatste leerlingen worden aan het eind van het schooljaar bij ons op school uitgenodigd om alvast kennis te maken met hun nieuwe klasgenoten en de mentor van volgend schooljaar.