Meld je aan op school

Aanmelden

Wij helpen graag bij de aanmelding. Tijdens onze inschrijfdag of -avond kunt u als ouder uw kind aanmelden op het Montaigne Lyceum en beantwoorden we graag uw vragen.
Voor de havo- en vwo-afdeling kunnen wij in het schooljaar 2021-2022 alle plaatsbare leerlingen met een havo advies, een havo/vwo advies of een vwo advies aannemen.

Aanmelden

De procedure en het tijdpad voor het aanmelden op het Montaigne Lyceum zijn conform de afspraken zoals vastgelegd in de BOVO-procedure. Meer informatie hierover vindt u op www.bovohaaglanden.nl

Aanmeldtermijn

De aanmeldtermijn loopt vanĀ 13 februari tot en met 5 maart februari 2021. Aanmelden op het Montaigne Lyceum kan vanaf 13 februari digitaal.
U kunt de formulieren ook op school afgeven op onderstaande data:

Zaterdag 13 februarivan 10.00-14.00 uur
Dinsdagavond 9 februarivan 19.00-20.30 uur
Maandag 8 februari tot en met vrijdag 5 maartvan 09.00-16.00 uur

Data onder voorbehoud in verband met Covid-19. Actuele informatie vindt u op www.montaignelyceum.nl

Aanmelden instroomleerling

Voor het aanmelden/instromen in een hoger leerjaar kunt u hier het formulier downloaden.
Het volledig ingevulde formulier kunt u mailen naar info@montaignelyceum.nl