Extra examentraining op school voor mavo/havo/vwo
Al onze examenleerlingen kunnen examentrainingen volgen van hun eigen vakdocenten. Omdat een extra externe examentraining in de meivakantie door veel leerlingen en ouders als prettig wordt ervaren bieden wij ook de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.
Helaas is er geen mogelijkheid voor examentraining voor de kader leerlingen omdat er te weinig kader-examenkandidaten zijn.

Direct inschrijven
Inschrijven voor een examentraining kan via www.lyceo.nl/montaigne. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.